Uudisrakentaminen

Lupakuvat (ARK)

Laadukkaat rakennuslupakuvat vaatimattomista pienkohteista, vaativiin toimitilakohteisiin. Tarvittaessa nopealla aikataululla. Pyydä tarjous!

Rakennesuunnitelmat (RAK)

Rakennuslupaviranomaisen vaatimat rakennekuvat, sekä työmaalle detaljikuvat vaatimattomista pienkohteista, vaativiin toimitilakohteisiin. Myös nopealla aikataululla. Pyydä tarjous!

Vastaava työnjohto ja työmaavalvonta

Vastaava työnjohtaja vastaa rakentamisen suunnitelmien mukaisuudesta. Vastaava työnjohtaja on rakentamisen mukana heti ensimmäisestä kuokan maahanlyömisestä, viimeiseen maalitelanvetoon asti. Vastaava työnjohtaja pitää tarvittavat lainmukaiset katselmukset rakentamisen edetessä, sekä käy rakentamisen välissä tarkastamassa rakentamisen laadun.

Valvoja tilataan useasti isommille työmaille tilaajan edustajaksi ja vastaavan työnjohtajan pariksi vastaamaan rakentamisen laadusta. Vastaavan työnjohtajan keskittyessä enemmän rakenteellisiin asioihin, valvoja tarkastaa suunnitelmallisen etenemisen tilauksenomaisesti.  

Pääsuunnittelijan palvelut

Pääsuunnittelija vastaa erityisesti rakentamisen suunnitteluvaiheen eri toimijoiden yhteensopivuudesta, sekä tiedottaa tilaajaa tarvittavista asiakirjoista. Pääsuunnittelija on hyvä valita mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, viimeistään lupakuvien työstämisen aikaan

Rakentamisen konsultointi

Rakentaminen voi olla vierasta. Tiedetään mitä halutaan, mutta ei tiedetä miten toimia. Kun rakentaminen on ajankohtaista, ole meihin yhteydessä ja kerro hankkeesta. Me autamme pääsemään toivottuun lopputulokseen!

Rakentamisen kokonaisurakointi

Teemme uudis- ja korjausrakentamisen kokonaisurakointia vaatimattomista kohteista vaativiin kohteisiin, pyydä tarjous!